Oktober: wol

Het is alweer oktober. S’avonds is het eerder donker, en kunnen de gordijnen vroeg dicht, (“dag buitenwereld”), over een paar weken begint de wintertijd weer, en onze buitenkamer is nog leuk om naar te kijken, maar zon hebben we al een tijdje niet meer op ons bankje. Het tuintje is redelijk opgeruimd en verder groeit er nog het een en ander door. Dus meer tijd om binnendingen te doen 🙂

Ik heb een aantal binnendingen op m’n lijstje staan voor oktober en ging daarvoor wol halen. Dat is nog zo makkelijk niet. De enige échte wolwinkel die ik kende (Tempelierstraat Haarlem) schijnt opgedoekt. In Drenthe heb ik wel een paar bolletjes gekocht, maar achteraf hadden er van die lichtbruine nog wel 10 bolletjes bij gemogen.

Werk In Uitvoering

Dan maar naar de Wibra en de Zeeman Textielsupers. Als ik écht een keertje tijd heb naar Jan de Kleinevakman (Albert Cuyp). Of binnenkort eens online proberen bij de hobbydoos.nl Daar kun je ook inspiratie opdoen, en zij bieden gratis patronen. Het enige is dat ik het spul graag eerst kan voelen en zien… Heeft iemand anders nog een tip voor een goeie wolwinkel in de Randstad?

Afdrukken

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.