Feestje

Het leek wel een feestje gisteren! Zulk mooi weer met zulke geweldig mooie herfstkleuren.. Ik heb er de hele dag van kunnen genieten.

Eerst ging ik heel vroeg op de fiets om te trainen, en ‘improvement’ want mijn spaceshuttle mag alweer een 5 kilo erbij. Het rook heel erg lekker fris buiten, was een beetje mistig/nevelig en er zaten dit keer zelfs duiven op de stokken bij de rare parkje aan de Schinkel.

Daarna vlug naar de markt, vanwege de paddestoelen. Ik wil namelijk Paddestoelenpate maken, en m’n groentevrouw op de markt heeft ze in allerlei soorten en maten. Als het lukt, krijgt ze m’n recept, hebben we afgesproken 🙂

Wustelaan

Korenmolen de Zandhaas

Om 2 uur pakten we het autootje en reden naar ‘de Zandhaas’. Die is namelijk open op vrijdag en zaterdag en ik heb er kilo’s meel gehaald om de komende 2 maanden flink wat brood te kunnen bakken. Veel goedkoper dan van de bakker. Hun website wordt steeds leuker, en ook handig die lijst met melen en mixen: ik kon vantevoren bedenken wat ik wilde halen. Kijk maar op Korenmolen de Zandhaas.

En daarna reden we door naar Heemstede, alwaar Lief’s vader z’n verhaardag vierde en we daar gezellig bleven eten. Van de beste Chinees van 2009 🙂

Afdrukken