Hiephiep!

De afgelopen weken mocht Pluizig niet naar buiten, want ze had niesziekte.

We hebben wat lopen aankijken, maar ze leek steeds zieker te worden i.p.v. beter. Dus toch naar de dierenarts. Wat is dat iedere keer toch weer een onderneming. Maar goed; ze werd onderzocht, de dokter was heel lief tegen haar, ze kreeg pilletjes en een zalfje voor haar oogjes. Eenmaal thuis, lukte het van beide maar een paar keer om toe te dienen en toen zei de Pluis; “je bekijkt ’t maar”. We kregen ’t spul er niet meer in… Ook niet met vissenvoer!

Langzaam werd ze toch beter en nu wilt ze weer naar buiten. Doen we maar even niet, het weer is er toch ook niet echt naar.

Vandaag is Pluisje jarig: 8 jaar vandaag! Hoejjjj!!!
Gelukkig gedraagt ze zich nog steeds niet bijzonder volwassen 😉

20150907IMG_5712a

Afdrukken