- Dingen van de Dag - https://majoh.nl/weblog -

Project: Kast

Ja, dat is een project. 6 jaar geleden ruilden we de kast van Amir (een erfenis uit het faillissement van ICC BV) in, voor een waaibomenhouten tv kast van Ikea. We vonden ‘m niet mooi, maar hij had het juiste formaat, er moest een tv in en een aquarium bovenop en… we zouden ‘m wit schilderen. Pluisje kon ineens om het aquarium heen rennen en deed dat naar hartenlust, soms tot ergernis van wijlen Gompie de Goudvis.

We raakten gewend aan de kast, er kwamen blutsen in, we verhuisden en ineens waren we 6 jaar verder en op vakantie. Je weet, een vakantie is altijd een fijne periode om nieuwe, goede voornemens te maken. Toen stond de kast ineens op ’t lijstje. En bedacht Lief dat hij er een dag voor vrij kon nemen en dan zouden we in één keer de hele kast doen.

Toen stonden we ineens bij de Gamma voor grondverf. En koffie bij Pa & Ma. En eenmaal thuisgekomen gingen we aan de slag. Aquarium leeghalen. Kast leeghalen. Huiskamer leeghalen. Pluisje rolde met haar speelballetje overal tussendoor en rolde zichzelf ook nog even alsof zeehondje door de kamer. Maar daarna was het echt menens.

De kast staat grotendeels in de eerste laag grondverf.

10615577_10202684668108418_6656223313670422799_n

Toen was het genoeg en borreltijd. En morgen gaan we verder.