Bezige bij

Vandaag was een bezige dag. Het weer is vorige week enigszins omgeslagen, het waait, ’s nachts met name regen en onweer, en ook iets te fris om om 20.00 uur nog buiten te eten. Dus eten we weer binnen, en kunnen sinds kort weer een serie kijken via de tv. De Grimm in dit geval.

Vanochtend gesport. Bij thuiskomst was de heggenscheerder zojuist aan mijn heg begonnen. Die ziet er nu weer knap uit 🙂

IMG_7645a

Daarna begonnen met pruimen schoonmaken en een grote glazen pot voorbereiden voor het maken van pruimenlikeur. M’n vader had zoveel pruimen, dat we er donderdag een heleboel geoogst hebben. Ze zijn echter nog niet rijp. Even wachten….

IMG_7644a

Vervolgens sierkweeperen oogsten en schoonmaken. Wat een werk pfff.. je wilt echt niet weten hoeveel pitjes er in zo’n appeltje zitten!

IMG_7647a

Even flink doorschillen, en dan koken tot moes. Morgen de 2e ronde

IMG_7650a

In de namiddag dronk ik een kopje koffie met de Buuf, dat was lang geleden, daarna maakte ik voor het avondeten brocollitaart met cashewnoten en kookte Lief bij thuiskomst courgettesoep. Courgettes uit eigen tuin smaken zoveel lekkerder!

Afdrukken