Project: Keukenrekje

Een week geleden belde m’n Buuf; “ga je mee kijken want daar en daar staat een container en er zitten allerlei keukenspullen in”. Ze weet ondertussen dat ik het moeilijk vind om dan ‘nee’ te zeggen, want meestal (zo leert de ervaring), zitten er echt leuke dingen bij. Opknappertjes, dat wel. Maar daarvan weet ze ook ondertussen, dat ik daar wel raad mee weet 🙂 Dus….

Het was goudbruin/geel en smoezelig. Nu niet meer. Nog een laagje verf en dan kan ik ’t binnenkort ophangen, als we toch gaan klussen.

Zie hier het laatste ‘opknappertje’, een rekje voor in de keuken waarin je je aluminiumfolie, vershoudfolie en keukenrol kunt hangen. Van dat spul dat nu nog bij mij in het keukenkastje ligt, en waar ik altijd ruzie mee heb, omdat het nooit wil doen wat het moet. Namelijk afrollen en recht afscheuren. Dus….

Vind je ‘m niet leuk?

Afdrukken