Boek: Mijn Moestuin (van Wim)

Afgelopen najaar, toen het moestuinjaar 2013 een beetje begon te minderen, het weer kouder werd, en ik vaker in de namiddag binnen was, ontdekte ik de Moestuin van Wim. Uitgezonden op België konden wij deze niet ontvangen, maar op ’t internet staan hele fijne filmpjes. Als ik ergens blij van werd, was ’t wel die daarvan.

Onder andere naar aanleiding van een paar filmpjes ben ik opnieuw gaan proberen Kiemen te kweken, wat wonderbaarlijk beter lukte dan voorheen. En ook de zaden die ik voor kerst kreeg, hadden een associatie met Wim; de Spaghetti-pompoen zit erbij. Ik ben heel benieuwd wat het nieuwe moestuinseizoen gaat brengen, maar vooralsnog zit ik me te verdiepen in het boek dat ik voor m’n verjaardag kreeg van mijn Lief.

Het boek is Dik, heeft een Harde kaft, Stevig papier en het mag Vies worden. Kijk, daar heb je wat aan. De 1e bladzijde begint direct al goed; niets schutblad, maar meteen aan de slag. Zo blij hiermee, als je niets meer van me hoort, weet je waar ik ben. Zoek in een boek!

Afdrukken