Paleistuin-Noord Upgrade

Was ik gisteren uiteindelijk zo moe, dat ik er eigenlijk nog helemaal niet van kon genieten, maar onze Paleistuin-Noord heeft z’n upgrade gekregen. De mannen van Gozeling kwamen ochtends vroeg al om de schuttingen neer te zetten.

Het begon met een hekje dat weggehaald moest worden, maar waarvan Niemand de juiste sleutel had. Uiteindelijk besloten ze met vier man het hele hekwerk uit de grond te graven. Ik snap dat een aantal buren een deel hebben afgezaagd. Maar toen kon er echt begonnen worden. De eerste palen worden gezet..

De achterwand wordt geplaatst

De deur er in hangen

De hele dag werd er hard gewerkt en gezongen, maar het was ook ‘koud’. Goed werkweer, maar geen zon en koude wind. Ik was dus af en toe even binnen. Van bovenaf gezien:

Die palen moeten wel waterpas!

Buuf zette de Dijk op ‘bloedend hart, en ‘ze kwam binnen zonder kloppen’ & tussen de middag bakte ze kroketten 🙂
Hi Buuf!

Dit was maandag en straks (dinsdag) maken we ’t af 🙂

Afdrukken