Vrije dag; Jaarmarkt Santpoort & meer

Ging ik vorig jaar op de fiets, samen met m’n moeder naar iets wat ik helemaal niet kende; dit jaar kon mijn Lief een vrije dag krijgen en gingen we samen 🙂 Leuk, dat beetje koninginnedag-gevoel zo midden in de zomer! Gelukkig was het na de eerste twee grote plensbuien vanochtend, de rest van de dag droog, en konden we op de fiets heen en weer. Gezellig, wat dingetjes gekocht; (help me herinneren dat ik naar dit soort markten een kruiskopschroevendraaiert meeneem), en om half 1 s’middags waren we weer thuis voor een boterham.

Daarna maakten we ruimte in de Paleistuin-Noord (achterin), d.w.z. dat mijn Lief allerlei zware zakken en steenbanden heeft ‘weggewerkt’ en daarna hebben we met z’n twee nog behoorlijk wat onkruid gewied. Toen dat allemaal gedaan was, had hij ook nog wel zin om ons rozenprieeltje op te bouwen. Zo gezegd, zo gedaan. Ze staat, morgen wil ik de klimplanten halen (doornloze bramen en klimjasmijn), en er is weer een dingetje af om van te mogen genieten. Yeeehaaa!

Afdrukken