Voorleesuurtje

Twee weken geleden had ik al drie boekjes gehaald, zodat ik vandaag (of eigenlijk gisteren al) kon kiezen welke voor te lezen. Dat is soms nog niet altijd even makkelijk.

Vandaag werd het ‘Meneer Brom snapt het niet’ van Daniel Napp.

Leuk getekend, niet ingewikkeld en voetbal spreekt ze wel aan. Dacht ik. Maar er waren een aantal kinderen die het boek al kenden, en sommige was het al -tig keer voorgelezen. Viel dat even tegen. Tja, eerlijk gezegd denk ik dat het ouders meer aanspreekt dan kinderen.

Meneer Brom kijkt elke zaterdag tv in zijn thuisbioscoopje. En ineens Poefff! Zijn voetballers verdwenen. ‘Potverdikkie!’ zegt meneer Brom. Hij volgt de kabel van de tv, om z’n voetbal, voetbalveld en voetballers te zoeken. En beleefd een avontuur.

Productinformatie
Auteur Daniel Napp
Geschikt voor 4 – 6 jaar
Druk 1
ISBN10 9053412794
ISBN13 9789053412794
Dit artikel is alleen 2e hands verkrijgbaar.

Afdrukken