Voorleesuurtje

De lievelingstrui van Muis heb ik al twee weken in huis liggen. Maar omdat het voorlezen vorige week niet doorging, kwam het er niet van. Dit boek is wel een goede opvolger van het vorige boek, want het gaat weer over een oma & breien. Maar dan die van Muis.

Bovenstaand boekje heb ik toch maar niet voorgelezen. Het leek wel leuk omdat het weer over een trui en breien gaat (als vervolg op ons vorige voorleesboek), maar was toch echt iets meer voor echt kleine kleuters.. 3+ of zo…

Dus las ik vandaag het verhaal van de beer met de losse tand! Wat een leuk boek, en zo in het leventje van deze kleuters passend. Sommigen waren al aan het wisselen (‘wel drie tanden eruit, juf Rietje’) en anderen nog niet. Wel een kort boekje, we hadden tijd over per groepje, waardoor er ook nog wat gepraat kon worden over tanden wisselen. Maar, zoals ik heel graag voorlees; op rijm 🙂

Afdrukken