Voorleesuurtje

Het boekje Bruut durft alles, is wel heel grappig om voor te lezen. De plaatjes zijn niet overal even duidelijk (zie je Haas dat vrolijk aan komen huppelen? Nou dan moet je goed kijken om te zien dat het Haas is), maar het onderwerp is wel echt heel duidelijk uitgewerkt. En wat de plaatjes niet duidelijk laten zien, kun je met handen en voeten en een beetje mimiek zelf heel goed aanvullen 🙂

Bruut is een heel stoer Wild Zwijn (dat is niet zomaar een varken), en hij laat zijn vriendjes zien dat hij nooit ergens bang voor is. Maar dan zit daar een piepklein harig spinnetje, met wel acht van die harige friemelpootjes, dat hem heeel strak aankijkt, kijk zo.. … De dappere Bruut blijkt toch niet zo’n held. Maar Haas die leert hem met zijn angst om te gaan.

Productinformatie

Auteur: Mijn naam is Haas
Illustrator: Wouter Tulp
Geschikt voor: 0 – 6 jaar
ISBN10: 9400500327
ISBN13: 9789400500327

Afdrukken