Voorleesuurtje

Vandaag las ik voor het boekje: Onder het bed van Paul Bright & Ben Cort. Ik weet ’t niet zo met dit boekje.. De kinderen dachten overigens in 1e instantie dat ik ’t boek op z’n kop hield, vanwege de voorpagina..

De plaatjes zijn wel duidelijk, heel geschikt om voor een groepje kinderen voor te lezen, de tekst is op rijm, dus ook heel gemakkelijk om wel drie keer te doen (dan ken je ’t uit je hoofd *grinnik*). Maar het plot is ’t gewoon net niet. En de kinderen aan wie ik voorlees, zijn helemaal niet bang voor wat er onder hun bed kan zitten!

Onder het bed zitten allerlei beesten
tot diep in de nacht in het donker te feesten.
En onder het bed zit iets groter dan groots,
griezelig, harig en groen..
Wie dit boek lees kan zeggen
wat al die beesten daar doen.

Auteurs: Paul Bright & Ben Cort
Illustrator: Ben Cort
Geschikt voor: 4 – 6 jaar
ISBN10: 9056474847
ISBN13: 9789056474843

Alleen nog 2e hands te verkrijgen, of via de bibliotheek.

Afdrukken