Tandsen (2)

Yes!

Het was een beetje moeilijke dag vandaag. Vanochtend een uur sollicitatiegesprek met 4 mensen (afgewisseld 2 aan 2), daarna over een kletsnatte Albert Cuyp naar J. de kleine V. om nieuw band te halen, toen allerlei dingen in huis gedaan om het de poes wat comforabeler te maken en vervolgens om 18.00 uur naar Olivier Tands, alwaar ik met zweet in m’n handjes m’n ondergebit kreeg schoongemaakt.

Lief was gelukkig mee, en daar was ik heel blij om. Ook al kon ik niets zeggen met al die apparaten in m’n mond. Eerlijk = eerlijk, het viel mee. En nu voelt het raar. En wat ook raar was, als ik m’n handen opdeed, stopten ze. En als ik m’n mond weer opendeed, begonnen ze weer. Het leek wel theater 🙂 Maar ik was er heel blij mee.

En 1 minuut voordat we ernaartoe moesten, belde vriendin Tanja (die we tot mijn schrik en schaamte al een hele tijd niet hadden gezien/gesproken); of we naar Bax kwamen. Dus dat deden we na de Tandsen. En dat was leuk. Erg leuk om ook Coby en Inma te zien. Moest ik maar vaker doen.

Afdrukken