Vakantiedag 2: Vlooienmarkt IJsbaan

De biologische wekker tikt gewoon door; dus werden we vanochtend veeeel te vroeg wakker. Het is nota bene zondag, niets-dag. Maar we hadden een goede actie; om 9.00 uur begon de vlooienmarkt op de IJsbaan. Dus stonden wij om 9.15 uur bij de ingang; nog nooit zo vroeg geweest!

Leuke vlooienmarkt; erg veel antiek, nog iets minder rommel en gelukkig weinig kleding/schoenen.

Dus kwamen we met een schilderijtje thuis! Een echte Jan Kelderman, eentje van de 10.000 die je niet op google terugziet 🙂 En daarbij een gietijzeren plantenrek voor aan de muur, een speciale camera en een feestjurk.

En toen hadden we nog de hele middag over, waarbij we lekker hebben zitten lezen op de Patio (Paleistuin-Noord), want het was erg warm & benauwd buiten. En plannen zitten maken voor de Patio… En voor de Paleistuin – Noord. Kijk, daar zijn vakanties goed voor!

Afdrukken