Nieuwe training

#Krachtpatsen, maar dan in 023, om de hoek! Het valt niet mee. Week 1 zit er op; 2x in de week, & er zijn wat verschillen waarvan ik me afvraag of ik daar zo blij mee ben.

  • In 020 had ik m’n eigen trainingsschema, met af en toe aanwijzingen van de manueel therapeut. In 023 zet de therapeut me aan een apparaat aan het werk. Ik heb werkelijk geen idee wat ik eigenlijk aan #krachtpatsen doe.
  • Elke dag (tussen 8 – 18) mocht/kon je de sportruimte betreden, om in je eigen tempo iets te gaan doen. In 023 heb je een afspraak en mag alleen de therapeut de apparaten instellen.
  • In 020 kreeg ik ongeveer 20 minuten onverdeeld de aandacht van de therapeut. In 023 wordt ik aan het werk gezet, en daarna zet de therapeut nog 2 a 3 andere mensen aan het werk. Als ik klaar ben met mijn oefeningen moet ik wachten tot hij klaar is.

Maar het kan vast geen kwaad om nog een tijdje door te gaan…

Afdrukken