Recept: Café Frappé

Met deze hitte buiten is het bij ons boven best wel warm. Met vooruitziende blik een pot oploskoffie gehaald, ijsblokjes in de vriezer maken en een fles water in de koelkast koud laten worden. vandaag hebben wij tijdens het thuiswerken Café Frappé 😅

Cafe Frappe

Nodig:
IJsblokjesvorm
Staafmixer
Fles om water te koelen

Ingrediënten
2 koffielepels oploskoffie
2 ijsblokjes
1/4 liter water

Bereiden
Doe water in de ijsblokjesvorm en zet dit in de vriezer tot ijsblokjes. Zet een fles water in de koelkast en laat deze goed koud worden. Twee koffielepels oploskoffie in een mengbeker, een laagje koud water erbij en staafmixeren tot het alleen nog schuim is. Schenk het schuim in een groot glas, twee ijsblokjes erbij en afvullen met het koude water. Geniet van deze ijskoffie!

Afdrukken