Holiday Cure

Normaal gesproken zouden we onze huizen schoonmaken en feestelijk decoreren want de feestdagen komen er aan. Maar 2020 is geen normaal jaar, ja, de feestdagen komen er aan, maar valt er dan iets te vieren kun je je afvragen? Kunnen we wel ‘gasten’ ontvangen?

Toch vind ik persoonlijk het fijn om wat handvatten/tools voorgeschoteld te krijgen, zodat tussen de bedrijven (thuiswerken samen) door er ook in huis nog het e.e.a. gedaan wordt waar ik normaal gedurende het jaar niet aan toe kom. Ik heb me ingeschreven voor de holiday Cure bij Apartment Therapy. Gedurende 20 dagen vanaf vandaag krijg ik in m’n mail een simpele opdracht en bepaal zelf of ik er iets mee doe of niet. Jij kunt je ook opgeven, mocht je dat willen!

cs-2020-at-Libman-Cures-Holiday Cure-HolidayCure_Vertical_better

Holiday Cure – Apartment Therapy

Afdrukken