Eropuit: Thijsse’s Hof

We komen niet heel vaak ergens anders, op het moment. Het Schoterbos om de hoek is net een lang genoeg ommetje voor een Lief zonder lucht, maar af en toe moet een mens even andere omgeving zien, nietwaar?

Vandaag Thijsse’s Hof. Lang niet geweest, heel fijn de 1-richtingspaden i.v.m. corona.

Bankjes te over om te rusten, genoeg plantjes en beestjes om foto’s van de maken, en relatief weinig mensen. Jammer van dat ene echtpaar dat zich niets van de eenrichtingsverkeer aantrok.. hebben ze niet zomaar in het leven geroepen he?!

IMG_9575

IMG_9578

IMG_9582

IMG_9595

IMG_9617

IMG_9634

Anyway, we hadden er een fijne halve ochtend na uitslapen, daarna heeft lief nog een tijdje zitten schilderen en Pluisje kon haar staart weer een beetje beter bewegen, gelukkig 🙂 Slaap lekker allemaal, #staysafe en #morgengezondweerop

Afdrukken