Beleefdingen April 2020

We boffen ontzettend met het weer deze maand! Kunnen veel in de tuin zitten, ik kan een heleboel opruimen, snoeien en genieten van alle tulpen en andere bloemen die volop in bloei komen.

April staat in het teken van ‘weer helemaal beter worden’ (hoewel ik nog steeds kuch, proest en last van slijm in m’n keel heb, met name ’s ochtends onder de douche). Allerlei bomen, planten en bloemen staan in bloei allemaal tegelijk vanwege het mooie weer. Vermoedelijk hebben we enige last van pollen; de auto’s en fietsen zitten er vol mee.

We kijken geen journaal, maar wel 1x per week de persconferentie’s.

Mijn lief werkt thuis, we richten de boel zodanig in boven dat dat ook daadwerkelijk kan. Tussen de middag lunchen we samen. Dat is dan wel weer gezellig.

Pasen.. tja. We brunchen lekker aan tafel, ik heb de boel versierd, we zoomen met familie voor ’t eerst, maar eigenlijk gaat het in m’n hoofd een beetje snel voorbij.

We (HetIsNetwerken) overbruggen de periode naar een fysieke BaanBreker met een dinsdag opdrachten, en een dinsdag zoom met de hele groep. Eind april moet er besloten worden hoe verder. We gaan ervoor; de 1e BaanBreker-online editie start vanaf half mei 2020.

Storm; de patiokastdeur waait stuk, evenals het kasje.

Mijn fiets gaat stuk, we brengen tasjes naar de papa’s&mama’s en ik mag van de mama een reserve fiets lenen. Gelukkig, anders kom ik helemaal nergens.

Ik heb in geen tijden zoveel onverwachte huilbuien gehad. Maar we lachen ook.

Zusjes die al fietsend vanuit 020 op bezoek komen; ik lag ervoor al nachten wakker van de spanning, erna ook nog om bij te komen. De asperges kwamen echt superfijn van pas; heerlijk gegeten.

Ik krijg een cadeautje van mijn lief ‘Simpel van Otto Lenghi’ en Pluisje is veel buiten. Videozoombellenborrel we leren/doen het allemaal

Boodschappen doen vind ik echt heel akelig tegenwoordig. De campingwinkel besloot ik eind april niet meer in te gaan. Wat een mongolen daar…

Ik zeg mij abonnement bij de sportschool op. Dat kost enige moeite en een telefoontje naar het juridisch loket.

Ketelonderhoud half april is een rommeltje en loopt uit op lekkage en een 2e ongewenst bezoek van een monteur plus tijd met schoonmaken, bellen van klantenservice etc. Kortom it sucks.

We maken een ritje onverwacht naar Beeckestijn, oh dat was op krachten komen.

Koningsdag vieren we op #alexanderhalve meter met papa’s en mama’s in de tuinen. Daar was het iig perfect weer voor. Geen herrie van de kermis op de Zaanenlaan dit jaar, maar daar stonden we eigenlijk niet bij stil.

Nieuwe woorden deze maand;
– Bijzoomen
– Vierkante zoomogen
– Hetnieuwenormaal
– Alexanderhalvemeter
– Zoommoe

Afdrukken