Er-niet-op-uit: Koningsdag 2020

Koningsdag2020 het is me de aparte wel!

IMG_3197

De Blaffende Vis online, bij de koffie oranje bagles met roodwitblauwe spikkels, de zon scheen, er was strakblauwe lucht. Er was een klein blauw vlindertje in de Paleistuin-Zuid en de buren de hele dag vertrokken. Ik zaaide zonnebloemen en afrikaantjes.

IMG_3209

De ‘Hamoir roos’ bloeit vandaag, kleine troost want we kunnen niet op vakantie, hoewel die wel geplanned en geboekt en betaald is… de grens met België is dicht en als je er toch doorheen gaat, flinke boetes.

IMG_3217

We bezochten onze papa’s en mama’s op #alexanderhalvemeter. Daar moeten we allemaal nog aan wennen. Niet te lang, (want voor je het weet sta je toch in elkaars ‘space’ en wil je ze even aanraken. Kan niet. Mag niet.

Straks eten we zoals gewoonlijk op Koningsdag hamburgers. En kijken nog een aflevering ‘Another Life’.
Ik hoop dat jullie ook allemaal een goeie Koningsdag hadden.

Afdrukken