Boek: Zilverdolk – Katharine Kerr

Dacht ik 1 serie compleet te hebben; blijkt…
1 serie compleet
1 boek van de volgende serie, die heb ik zojuist gelezen…
Handig Rietje!

wg3jg0xspYr0asc12NgI

Dus ga ik vandaag beginnen in het deel Zilverdolk, boek 1 over Deverry. En om het nog verwarrender te maken staat er op de kaft; “Roman over Deverry en Westland”.

Samenvatting
“Vierhonderd jaar geleden vonden twee onschuldige geliefden de dood door toedoen van een zelfzuchtige jonge edelman. Hij erkende schuld en bezwoer niet te rusten totdat dit kwaad zou zijn rechtgezet. Zo legde hij de grondslag voor de levens van Jill en allen die haar lief zijn: haar vader – de huurling Cullyn – de woesteling Rhodry Maelwaedd en de machtige kruidenkenner Nevyn. Bijgestaan door het geheimzinnige Natuurvolk gaat Jill op pad om de eeuwenoude voorbeschikking waar te maken.”

Afdrukken