Een Gelukkie!

Wat valt dat tegen zeg; ruim een week geleden waren we nog op vakantie en hadden fijn ‘nazomer-weer’, maar sinds vorige week stortregen, koud & nat en het is Herfst. In één klap (of week, het is maar hoe je het bekijkt). Ik werd er niet heel blij van. Hoewel de meeuwen ook in 1 klap zijn vertrokken, dat is dan wel weer fijn.

Maar dan nu… de snottebellen. Yoga weer begonnen; me enorm vergist in die ene oefening (de belasting voor m’n handen), halve nacht wakker gelegen van de pijn. We zouden naar een feestje gaan vandaag … Dat gingen we dus niet doen. Wel heel even naar buiten, en even naar de Noppes in Velserbroek. Daar kom ik nooit, is me te ver om te fietsen. En toen…

Tadaaaaa….
Deze gevonden voor een prikkie.
Romertopf

Daar was ik al een tijdje naar op zoek, maar meestal vond ik ze te vies, te groot/zwaar. Dit formaat is prima. Staat nu te weken in heet water met vooral veel zout, want in m’n Thuisbakkersgroep op fb zeggen ze vooral geen sop.

Ben benieuwd hoe het broodbakken er in gaat bevallen, dat is een Verheugje!

Afdrukken