Doe-het-zelf: Toilet improvement

In de vakantie krijg ik altijd ideeën en heb vaak eindelijk de rust om het een en ander uit te denken. Zo ook de home-improvement. We hadden nog een klein beetje verf over van ons schilderproject in het voorjaar en dat is zonde om te laten staan want het bederft toch. Nu had ik al een muurtje lichtgrijs geschilderd, maar het leek me wel mooi om die andere twee donker te maken. Het is alleen zo’n klus hè? Alles moet van de muren, afplakken en voordat ik het dan af heb…

Maar goed, alles in etappes, dus ook deze.

Eerst ben ik begonnen met het badkamerkast uit te mesten. Wat kan een mens toch onmogelijk veel ‘medicijnen’ bewaren. Terwijl van het meeste de houdbaarheidsdatum allang was verlopen. Dus… weg ermee.

De foto-collage zat op de muur geplakt. Dat was natuurlijk niet zo handig. Voorzichtig alle foto’s losgemaakt, plakband verwijderd en terwijl de muur moest drogen na de schilderbeurt, de foto’s met dubbelzijdig plakband op een papieren achtergrond geplakt. Zo, dat is beter.

Als laatst alles weer teruggehangen en schoongemaakt. Nu Nog 1 muur te gaan en dan nog de deur. De schilderijlijst heeft ook nog een kleine reparatie nodig. Maar het wordt al wat.

Schermafbeelding 2017-09-13 om 14.10.54

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Afdrukken