Opruimen

Uitzoeken, opruimen, verkopen, weggeven, wegbrengen, en het is maar hoe je het wilt noemen… cure, minimaliseren etc.

Ik begon in januari met ‘the January Cure‘ via Apartment Therapy. Deze opdrachten ontvang je na inschrijving iedere dag in je mail, hier in NL op een ander tijdstip dan waarop ze in de wereld verstuurd zijn. Dus deed ik vaak een dag later de opdracht (of niet) van de vorige dag. Leuk, makkelijk omdat een ander voor je bepaald wat je gaat doen (of niet), ik kies er altijd uit wat mij geschikt lijkt en wat in m’n programma past. Fijn van deze January Cure vind ik dat het niet alleen gaat over opruimen, uitzoeken etc. maar ook over hoe maak je je interieur een beetje frisser & fruitiger.

Via Moeders Minimalisme vindt er in de maand Februari 2017 een minimaliseer of opruimactie opdrachten dinges plaats, en die volg ik op facebook. Fijn aan haar opdrachten is, dat ze de lijst als pdf op haar site heeft staan, dus je weet van te voren al hoe je het een en ander kunt skippen of inplannen 😉

Bijna tegelijkertijd ontdekte ik Linda van Streets Ahead. Naar aanleiding van een zoektocht naar ‘Bullet Journal’ (lang leve mijn dinnetje Sabine die daar iets over postte). Bij Streets Ahead kun je je nog de hele maand inschrijven om mee te doen aan ‘#FocusFebruari‘. Doel: meer Focus en minder Chaos. Opdrachten daar gaan o.a. over online opruimen, backup’s maken enz. Niet te vergeten, die opruiming. Ook fijn aan die opdrachten vind ik om weer eens met andere programma’s aan de slag te gaan, waar ik nooit eerder van hoorde. Ze werkt blijkbaar ook met een Mac en dat is fijn.

Na al vast een flink opruimslag en voorbereiding van mijn kant, nam mijn lief een dag extra vrij, en deden we zoveel dat we er doodmoe van zijn geworden, maar gelukkig geeft deze actie wel veel lucht.

Coming next is in de maand Maart 2017 via Inspirerend Leven; Minicursus Inspirerend Opruimen van 6 tot 11 maart. Ik ben benieuwd!

Afdrukken