3e vakantiedag

Zondag 11 april

Werd ik wakker toen Lief aan het rennen was, en keek op de klok: half 9. Koffie, even rommelen op de Mac en toen kwam de auto weer aangereden. Ik ben m’n rsslinks vergeten te importeren… Nou ja, de belangrijkste zijn zo weer gevonden. We ontbeten en daarna bedacht ik te willen knutselen.

Begonnen met opruimen van m’n borduurzijde (daar had ik enige tijd geleden bij Pipoos van die kaartjes voor gehaald), en begonnen aan een borduurwerkje, nog afkomstig uit de wolwinkel in de Tempelierstraat (Haarlem) ‘ja, maar die bestaat al lang niet meer’ .

borduurwerkje

Geen zin, of fut vandaag om eruit te gaan, en dus een thuisdagje gehouden. Boek erbij, borduurwerkje erbij, eekhoorntjes die om ons heen rennen, en op de tafel water drinken; alles een cadeautje.

We aten aardappelpuree met gehaktballen in wijnsaus en rode kool met appeltjes en rozijnen. En morgen gaan we het er weer af fietsen 🙂

Afdrukken