Vitamines

Lief vond het een beetje saai weekend, maar ik vond het wel best zo; een beetje rustig. Gisteren maakten we een ommetje door het Vondelpark, vannacht hadden we weer niet geslapen vanwege asociale buren die feest vierden (met de deuren open & muziek luid aan tot 3 uur vanochtend), en ik had nog genoeg te doen. Geen zin in die vieze blubberboel die er weer op straat ligt.

Maar wel om een mini brunch te maken. Met de nieuwe sinaasappelpers in de aanslag kwam ik er achter dat ze op de markt Bloedsinaasappels had meegegeven. En die vind ik zo lekker!

Bloedsinasappels

Daarna begonnen aan een project voor @sabdesign, (project is bijna af) en beetje m’n bureau opgeruimd. Thee gedronken bij de Rekjes en vanavond ‘River cottage, summer’s here’ gekeken. Die hadden we bewaard tot we de winter en kou echt helemaal zat zouden zijn. En dat was nu. Ik verheug me op de zomer 🙂

Afdrukken

Eén reactie

  1. Lief gaat t druk genoeg krijgen vanaf vandaag…pfft soms is t wel lekker helemaal niets.
    Ik heb t ook heel rustig gedaan naar heel enerverende week.

    Woehooeee het project is bijna af…*trappelt van nieuwsgierigheid”

Reacties zijn gesloten.