Vakantiedag 1 Loenen – Beekbergen

Eigenlijk was dit maar een halve vakantiedag want Lief moest vanochtend nog werken en ik deed eerst nog roeien 3446m/20min en mindful yoga bij de sportschool. Eenmaal thuis na het sporten moest ik nog een deel inpakken, kwam mijn Lief thuis en rond 14.30 reden we de Randweg op. Na twee uur rijden kwamen we op onze bestemming aan. We pakten de Coertmobiel uit, en konden heerlijk op ons terrasje zitten waar allerlei vogeltjes in de bomen rondvlogen.

IMG_0108a

We hadden geluk, aangezien de afgelopen weken steeds heel veel regen werd voorspeld, maar vandaag was het droog, en de komende dagen zagen er ook goed uit.

IMG_8878

We hadden uit de vriezer een bak pittige homemade tomatensoep (jawel, eigen oogst) met hartige cake meegenomen. Handig een magnetron in het huisje, zodat we heerlijk hebben gegeten. Prima voor zo’n vermoeiende dag!

IMG_8879i

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken