Recept: Geroosterde Paprikasalade

IMG_8157

Ingrediënten

  • 4 zoete puntpaprika’s
  • 1 1/2 eetlepel witte wijnazijn
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 75 gram rucola
  • 100 gram feta in kleine blokjes

Bereiden

Snijd de paprika’s op en, verwijder de zaadjes en de kroon en snijdt ze in dunne reepjes. Leg de reepjes paprika’s op de klapgrill en rooster ze. Meng azijn, olijfolie en maal er royaal zwarte peper boven. Klop alles tot een dressing. Schep paprikareepjes, rucola (evt. een beetje fijngehakt) en feta erdoor.

Wij aten er bbq worstjes en gebakken krieltjes bij. Die groene dingetjes zijn cucamelons oftewel muizenmeloentjes. Ondanks de naam & hun uiterlijk smaken ze naar komkommer 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken