Week 29 juli 2016

Rare week; we hebben onze vakantie (2 weken vrij) al gehad, maar dit leek er wel of niet op. Ik heb vrij van mindful yoga op vrijdag, en m’n training bij Reade begint pas weer in augustus. Buiten is het zomer & warm, binnen ook.

Maandag
Yes! Eindelijk de 20 minuten roeien gehaald, zo’n 3 km verderop. ’s middags belde Marianna Bijenvrouwe die ik al lang niet had gesproken. Verder deed ik veel wassen en boodschappen aangezien ik dinsdag een afspraak met Sybille had in de apple store in Amsterdam, waar we de halve dag vertoefden in airco en tijdens de reparatie achter het Leidseplein lunch bij een pizzeria deden. We hadden twee jaar om bij te praten, en dat kan overal 🙂 Die dag nam ik me voor; als ik ooit weer ergens eet waar ik een mes krijg dat niet kan snijden, vraag ik een ander, of ze mogen m’n pizza, broodje wat dan ook in de keuken voorsnijden. Dat krijg je met zere handen. ’s Ochtends een ommetje gemaakt omdat ik te vroeg was; jeetje wat een herrie & viezigheid. Echt, een grote stad. Woensdag was het snikkie-heet en bleven de Pluis en ik binnen. Eigenlijk zou ik met de Fitte Ladies gaan wandelen, maar had gisteren al genoeg indrukken opgedaan. Donderdag met Linda afgesproken om haar tuin onderhanden te nemen; we werkten de hele dag, toen was het klaar. Nieuwe plantjes gehaald bij Ron & Ton en helemaal content. Vrijdagochtend eindelijk genoeg afkoeling om te kunnen stofzuigen en dweilen, daarna werd ik getrakteerd op een fijne lunch met Sabine bij Staal en deed wat inkopen in de stad. Eenmaal thuis belde Belinda, en moesten we vreselijk lachen om haar werkzaken. Sjee wat een rommelige wereld.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken