Vakantiedag 3: Er op uit

Vanochtend regende het een beetje toen we wakker werden! Ik had m’n sportspullen al klaargelegd om te gaan roeien 17:40 minuten & daarna fitness bij de sportschool. Het plan was om daarna iig een nieuw tafelzeil voor buiten bij de Action te gaan halen en lunchen aangezien we toch om de hoek waren.

Dus deden we twee tafelzeilen halen voor de Paleistuin-Noord, lunchten bij Eig&Wijs (uitsmijter & broodjes kroketten) en toen we bij Rataplan langsgelopen waren (eh bah, spullen te viezig om aan te raken, smoezelig ik hoef er niet heul vaak naartoe geloof ik), besloten we nog een stukje te gaan rijden naar de Noppes in Beverwijk. Met een omleiding welliswaar; de Velsertunnel is dit jaar dicht. Noppes is het tegenovergestelde van Rataplan; opgeruimd, overzichtelijk, schoon en deze had bijzonder veel ruimte. Toch blijft mijn lievelingswinkel Noppes in Santpoort 🙂

Vanmiddag bij terugkomst scheen de zon, deden de tuindeuren op en en lieten Pluisje lekker naar buiten. Boek lezen, beetje tuinieren (al die oude uitgebloeide vergeetmenietjes weggehaald), in de namiddag glaasje wijn, olijven en een chippie; heerlijk vakantie zo in eigen tuin, in eigen land.

Afdrukken