Vakantiedag 2: Haarlemse Boekenmarkt 2016

3777682

Toen was het weer zo ver; de Haarlemse Boekenmarkt 2016*. We hebben twee weken vrij, en bedachten wat we deze weken aan leuke dingen willen doen. Dit was er een van. Ik kan me herinneren dat er een jaar was waarin de grote Houtstraat, de Zijlstraat en de oude Groenmarkt ook bezet waren met kramen, dus dit was een verrassing. Alleen kramen op de Grote Markt en het aanbod was wel verschillend, maar voor ons niet heel interessant.


We kochten allebei een aantal boeken en ineens hoorden we ‘Goedemorgen’. Lief’s ouders; terug van vakantie. Gezellig gingen we een uurtje later koffie drinken op een terrasje, even bijpraten. En wilden ze weten wat wij aan boeken gescoord hadden.
Veel was het niet, maar ik ben er wel blij mee:

HaarlemseBoekenmarkt

‘Zomaar een glimlach’ –

‘Meditatie’ – C. Alexander Simpkins & Annellen Simpkins

‘Sjaco’ – Conny Braam

‘Het botten Seizoen’ – Samantha Shannon

Ik ben benieuwd!

* blijkbaar het het geen Haarlemse Boekenmarkt meer, maar Boeken bij de Bavo. Was ook een enorm klein boekenmarktje voor zo’n groot plein! Lees=enige teleurstelling…

Afdrukken