Landleven

Hoera, toen ik thuiskwam vanmiddag lag de nieuwe Landleven op de mat!

Ikke blij, want daar kan ik de komende dagen m’n lol mee op.

We wonen midden in een grote stad, bijna in het centrum en daar kom je echt geen scharrel-kalkoenen tegen. Eerder die, die voor Thanksgiving (a.s. donderdag) worden verkocht. En toch word ik steeds blij van dit blaadje.

Het doet me denken aan hoe mijn leven zou kunnen zijn wanneer ik buiten de stad zou wonen. Het ene is fijn (of liever, om nog uit te houden), en bij het andere lijkt het gras groener.

Snap je wat ik bedoel?

 

Afdrukken

2 reacties

  1. Hoi Rietje, ik zag je op mijn site en ben even bij jou gaan snuffelen. Leuke dingen. En de sfeer van je tuin/huis doet me denken aan ons eerste ’samenwoonhuis’, in de buurt van het Hoofddorpplein in Amsterdam. Daar hadden we onze eerste tuin en dat was ook helemaal geweldig!

    Groetjes,

    Jojo

  2. Hoi Rietje, ik zag je op mijn site en ben even bij jou gaan snuffelen. Leuke dingen. En de sfeer van je tuin/huis doet me denken aan ons eerste ‘samenwoonhuis’, in de buurt van het Hoofddorpplein in Amsterdam. Daar hadden we onze eerste tuin en dat was ook helemaal geweldig!

    Groetjes,

    Jojo

Reacties zijn gesloten.