Boek: Sonea dl3 de Verrader – Trudi Canavan

In een nieuw boek begonnen; deze had ik al liggen vanaf de vakantie vorige jaar in oktober, maar er nog niet aan toe gekomen.

282399

BESCHRIJVING

In dit zinderende vervolg op de Zwarte Magiërs-trilogie, waarin de brutale Sonea opgroeide van kruimeldief tot gevreesd magiër, vervolgt Canavan het bewogen levensverhaal van de – inmiddels volwassen – Sonea en haar zoon Lorkin.

De spanningen in Sachaka bereiken een nieuw hoogtepunt als Sonea’s zoon Lorkin met de rebellen terugkeert van zijn ballingschap. De koningin heeft Lorkin met een vrijwel onmogelijke taak opgezadeld: hij moet ervoor zorgen dat de rebellen gaan samenwerken met zijn eigen mensen. Maar Lorkin heeft andere dingen aan zijn hoofd nu hij een zwarte magiër is geworden. De nieuwe edelsteenmagie die hij onder de knie probeert te krijgen heeft Lorkin veranderd, en zijn duistere kant neemt het steeds vaker over. Zo vaak dat Lorkin bang is dat hij voorgoed zal worden verbannen door het Magiërsgilde.

DETAILS
Auteur(s) Trudi Canavan
Vertaler Willie van der Kuil
Soort boek Paperback
Uitgever Luitingh Fantasy, Verschijningsjaar: 2014
ISBN-13 9789024563739
ISBN-10 9024563739

Afdrukken