Boek: De Moordenaar van de Nar – Robin Hobb

Oh, ik was zo blij toen ik er achter kwam dat er een nieuwe serie van de boeken van Fitz en de Nar wordt geschreven, juichen en springen en dansen 🙂 Ik kreeg deel 2 voor kerst, en deel 1 voor m’n verhaardag, omdat mijn Lief er achter kwam dat ik deel 1 helemaal nog niet had. Deel 3 zal nog even op zich laten wachten, maar vooralsnog heb ik genoeg te lezen en nog boekenbonnen achter de hand.

9200000025901373

Samenvatting
Het boek waar duizenden lezers al jaren reikhalzend naar uitzien: de terugkeer van Fitz in De Boeken van Fitz en de Nar.

Tien jaar zijn verstreken sinds de laatste passages van De Boeken van de Nar. Fitz, ouder en wijzer, heeft zich samen met zijn oude geliefde, Molly, in betrekkelijke anonimiteit teruggetrokken binnen de muren van zijn kleine veste. Af en toe is er contact met zijn oude leermeester Chade, halve magiër en vertrouweling van de Ziener-koningen van het immense kasteel de Hertenhorst.

En verder ga ik eerst lezen!

Productinformatie
Auteur Robin Hobb
Soort Met illustraties
Taal Nederlands
Vertaald door Ruud Bal
Afmetingen 58x236x167 mm
Gewicht 1,05 kg
Druk 1
ISBN10 9024564840
ISBN13 9789024564842

Afdrukken