Finally Weekend!

Mijn lief had een lang weekend, terwijl ik vrijdag ‘gewoon’ naar 020 moest. Roeien, meten, praten, roeien, reizen… eenmaal klaar stapte ik in de trein terug, want bekaf. Koken hoefde ik niet, alleen even helpen schillen van de asperges die ik nog van de markt had meegenomen eerder. Lekker aspergesoep gegeten. En op tijd naar bed.

Doordat Pluisje zo snotterig was de afgelopen week, slapen we nog steeds onrustig. Met een half oor en half oog open, zogezegd. Gelukkig gaat het haar iets beter.
Zaterdagochtend waren we beestachtig vroeg wakker en na de koffie stelde lief voor om even naar de Thijsse’s Hof te gaan; het was mooi weer en zou ongeveer anderhalf uur duren voor dat het weer zou gaan regenen. Dat was een heel goed idee! Rondgebanjerd daar, foto’s gemaakt.

20151121IMG_4621a

Roland gedag gezwaaid en zelfs een eekhoorntje in een boom zien klimmen! Daarna ging het regenen en waren we thuis en deden lekker rommelmiddagje. Aan tafel gegeten, gezellig kaarsjes aan; Confit de canard met zuurkool, aardappelpuree en tijmjus. Ik was geïnspireerd geraakt door de menukaart van m’n zusje 🙂

Zondagochtend uitslapen, koffie en hophop, even naar de Kennemersporthal, alwaar grote snuffelmarkt & de Buuf ook stond te verkopen. Ik scoorde echte nep parelkettingen (zwaar glas!) maar daarover later meer. Kleine beestjes, waarvan twee verzilverd. En twee van speksteen. En Lief een nieuwe pet. En paste ik allerlei leuke hoedjes, helaas was er niet eentje waarvan ik helemaal enthousiast was. Andere keer beter.

Vervolgens reden we door naar Pa & Ma voor koffie en een babbeltje, daarna thuis lekker lunch gemaakt en ging de halve kledingkast op z’n kop. Niet door mij, maar dat komt nog wel…  Ik was zo uitgekakt, dat ik vanmiddag tv heb zitten kijken (dat doet ze anders nooit hoor!), iets met Droomhuis. Wel prachtig; een Engels stel dat zoveel geld kon uitgeven dat er over budgetten niet werd gerept, en de restauratie met aanbouw erbij liep nog allemaal voorspoedig ook.

Vanavond kookt lief pasta bolognaise, kijken we een film en dan is het weekend al weer om. ’t was wel een fijne!

Afdrukken