Utrecht

We zijn vandaag de hele dag bezig geweest met onze 2e real live speuractie naar Johannes Andreas Coert en zijn vrouw Agatha Brugman. S’ ochtends weer vroeg in de trein, tegen half elf daar, pasjes laten maken en even je weg zoeken tussen boeken, klappers, fiches en printers.

Alleraardigste mensen die ons op weg hielpen, en toen begon het. Hem vonden we niet, maar haar en haar familie wel! En als zij er niet waren geweest… Met haar vader kwamen we over de ‘magische 1700 grens’, waarbij we waarschijnlijk niet veel verder komen, aangezien ook die meneer soldaat ’t leger was, afkomstig uit Greve.

Toen we thuiskwamen,  kwam buuf C. met de vraag of we van appeltjes houden, want ze had zelf geplukt, en heel veel om uit te delen. Nou, dat is leuk, die appeltjes weten we wel raad mee 🙂

Appeltjes

Afdrukken