Rembrandtpark & Zuid

Aangezien buienradar tot zeker 13.30 uur droog weer voorspelde, besloten we om een ommetje buiten te maken i.p.v. naar de Hermitage. Dat is een leuk alternatief voor slecht weer. En mooi weer was het. Beter dan we hadden verwacht.

Het ommetje ging via de Postjesweg; moet nog opzoeken hoe het eetcafe op de hoek (Restaurant Confusion) wordt genomineerd (lijkt me wel gewoon lekker eetcafe eten), ze hebben er in ieder geval twee ’tuincocons’!

Door het Rembrandtpark, waar we bij ’t Landje (Jeugdland) een groot, mottig konijn gras zagen grazen (ik zie nu pas dat je er ook kunt leren ponyrijden), langs het voormalige Andreas Ziekenhuis, over de Heemstedestraat, binnendoor naar ‘Gent aan de Schinkel‘ alwaar we koffie dronken en een broodje tonijnsalade aten, en toen terug naar huis via het Vondelpark, Rijtuigenhof  en de Kanaalstraat (waar een hele rits woningen worden gerenoveerd). Daarna moest ik echt m’n administratie uitzoeken en opruimen (die stelde ik al weken uit). Maar dat Rembrandtpark is een leuk stukje lopen.

Westlandgracht

Die bungalows tussen de bomen aan de overkant, liggen naast de A10. (Die loopt tussen de bungalows en bedrijfsgebouwen door). Ook aan deze kant van het water kon je er niet onderuit; het (dag-en-nacht) geluid.

Afdrukken

Eén reactie

  1. Bekend stukje, daar heb ik heeeeeeeeeeeel vaak gefietst! Over die bungalows heb ik me ook meerdere keren verbaasd. 🙂

Reacties zijn gesloten.