Geweestweek 1 2015

Zaterdag 3 januari 2015
Om 10 uur werd ik wakker gemaakt door Lief & Pluis, nu wakker worden we hebben koffie! 🙂 Opruimen emails, facebook, het afgelopen jaar. Puzzel maken beneden, was draaien (we hebben gelukkig een nieuwe droger!). Boodschappen hoefde niet, maar de keuken was een puinhoop; voorbereiden ontdooien vriezer, kerstspullen langzamerhand opruimen…
De vriezer hebben we samen ontdooit en schoongemaakt en weer ingeruimd. We eten vanavond kip uit de oven met gekookte aardappeltjes en prei. Prei met vinaigrette uit het boek Mijn Oogst van Wim Lybaert.

Vrijdag 2 januari 2015
We deden een rondje boodschappen; bij de Turk zwarte olijven, kruiden en groente halen, koffie & thee bij de AH (shitps m’n koffie is duurder geworden; van 1,89 naar 2,39!), grote boodschappen bij de Deka in Santpoort en toen met een volle bak door naar Dorcas in H’stede (waar ik een stuk of wat witte bloempotten scoorde en Lief een boek), en alsnog Juttersdok in de Cruquius de paté-ovenschaal die we nodig hebben (want de onze sneuvelde tijdens de kerstmaaltijd 2e kerstdag). We aten Texasburgers alsof het hamburgers waren, want de vriezer mag een beetje leger, zodat we die eindelijk eens kunnen ontdooien.

Donderdag 1 januari 2015
Jee, we slapen steeds meer uit, lezen, puzzelen (Jan van Haasteren is favoriet), en rijden met ons Coertmobiel even naar Pa en Ma om die gedane puzzel in te ruilen voor twee nieuwe.

Afdrukken