Boekenmarkt op de Dam

Dat was een zeer natte boekenmarkt op de Dam vandaag. Maar wel de moeite waard, want we hebben maar liefst 1,25 meter aan boeken meegenomen. Het thema was ‘uitverkoop’ en daar leek het ook op.

Mijn ‘schade’ is ongeveer 30 cm aan boeken. De rest is van Lief, “met het oog op de winter”. Gelukkig hebben we weer veel ruimte voor boeken in de bergkast 🙂

Categorie historische detectives:

Ellis Peters, het stille woud.

Engeland – De middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook dikwijls een beroep gedaan op zijn speurzin. Ook nu weer ..

Categorie detectives
Oude zaken
Oude zaken
Kate Atkinson

Jackson Brodie, een prive-detective, krijgt anno 2004 drie opdrachten om oude zaken te onderzoeken die ogenschijnlijk los van elkaar staan, maar die steeds meer verbindingen met elkaar blijken te hebben en elkaar gaan overlappen.

Categorie Biografieën & Memoires:
Een Keltische jeugd
Een Keltische jeugd
Bill Watkins

Vol humor en charme portretteert Bill Watkins de tegenspoed die zijn Keltische familie heeft ondervonden, maar ook het plezier dat ze onderling altijd hebben gehad.

en in de categorie Thrillers & Fantasy overige;

deel 1 & 2 in 1 koopje;
Cleopatra / 1
Cleopatra / 1
Karen Essex

Als jong meisje heeft Cleopatra al het charisma en de intelligentie die haar later groot zullen maken als koningin van Egypte. Als ze op twaalfjarige leeftijd met haar vader naar Rome wordt verbannen, schudt ze haar jeugd af.

en

Laatste tempelridder
Laatste tempelridder
Michael Jecks

Engeland in de veertiende eeuw. Na twee jaar van overvloedige regenval en misoogsten, maken roversbenden het platteland van Devonshire onveilig.

Ook ik kom de komende winter wel door!

Afdrukken