Laatste & langste dag

De langste & helaas ook laatste dag van mijn vakantie… van een week….

Wat gaat dat weer snel, zonder dat je het in de gaten hebt. Ik ben nog bezig om wat foto’s van onze dagen in Heemstede te verzamelen, en heb de afgelopen dagen nodig gehad om wat klussen van m’n lijstje te strepen en bij te slapen.

Vrijdag kledingkast uitgezocht, de bergkast in de huiskamer afgemaakt, en m’n bureau enigszins uitgezocht, boodschappen gedaan (op de fiets, ja, alweer) en gekookt.

Vanmiddag zijn we een uurtje op kraamvisite geweest bij een 5 dagen jonge baby (dat gaan we binnenkort bij een vriendin van mij ook nog eens doen, hoewel die baby dan ietsje ouder is) en daarna een rondje gelopen door het Vondelpark (nog meer hazelnootbomen ontdekt!) en net op tijd thuis toen het begon te regenen. Een muurtje of 2 geschilderd in de gang, en allerlei voorbeelden opgezocht op internet voor een ‘garden belt’. Maar daarover later meer.

De afgelopen 2 dagen zijn we begonnen aan de tvserie Lost, en zoals Lief reeds op twitter opmerkte; toen deze begon in 2004, hadden we nog geen tv. Grappig 🙂

Morgen mag ik weer werken, en dat wordt weer wennen. Helemaal omdat collega A. eind van de week afscheid gaat nemen. Ik zie er niet naar uit.

Dus gaan we nu lekker eten (kaasfondu) en Lost kijken en morgen weer een dag. Trouwens; eind van de week wordt het geweldig mooi weer!

Afdrukken