Verhaardagje in 020

Vanochtend als een dolle een aantal huishouddinges gedaan, toen de trein naar 020 want zusje is jarig vandaag. Cadeautjes brengen en koffie met cake.

IMG_3231i

Samen deden we een middagje (g)Oud West, de Volkskruidentuin in de Kinkerstraat; ik moest nodig even wat kruiden aanvullen, daarna de Hallen door (zij was daar nog niet geweest), en natuurlijk ons eigenste Ten Katemarkt waar we kaas-, groenten-, en ons hart ophaalden. De kazen voor zusje’s kaasfondue van die avond, ik voor de abdijkaastaart die ik dit weekend weer eens wil bakken. Oh en groene asperges bij Lex Groente jeu, een bakje voor een euro!

Tegen vieren waren we terug bij haar thuis, dronken nog gezellig even wat & de rest van m’n familie & haar vriendinnen ook nog even gezien.

Rond 18.30 uur was ik zelf weer thuis, eten voorbereiden en even de Pluis knuffelen… we eten vandaag boerenkoolstamp met spekjes en worst. Lief kookt, we kijken een derde deel van de Outlander-serie. Morgen gaan we klussen!

Afdrukken