Voor in stoofschotels.
- 125 gr zelfrijzend bakmeel
- snufje zout
- 50 gram olie (of boter)
- 2 a 3 eetlepels versgehakte peterselie
- ongeveer 4 eetlepels water
Maak van alle ingredienten bij elkaar een mooie deegbal en draai hier balletjes ter grootte van een knikker van. Doe de kruidenballetjes bovenin de schaal waar al een stoofpot in zit, en stoof de balletjes nog een half uurtje mee. Mochten ze nog niet lekker bruin zijn van boven, laat ze dan langer stoven, of zet even een paar minuten de grill erop.
Eet smakelijk
Ha Meike,
Nee, deze foto’s heb ik een maand eerder al gemaakt; is een restje coq au vin die je eronder ziet, incl. sperciebonen.
Maar die zouden er heel goed bij passen. Zou ze alleen geen anderhalf uur in de oven doen, maar een beetje later erbij, of apart 🙂
(In de stoofschotel bedoel ik dan he) (Sorry voor alle “afterthoughts”)
Heb je er nu ook sperziebonen in zitten, of lijkt dat maar zo?