Regen regen regen

Vandaag was er Wind en Regen. Sinds dagen regende het ineens de hele dag. Ik moet zeggen; daar kan ik niet zo goed tegen. Wind is al erg; als ik van Wind hield, dan was ik wel in Den Helder gaan wonen. Maar zo de hele dag regen… Dus moet je een ander plan trekken. Gelukkig zijn de voorspellingen van weeronline redelijk accuraat. Dus met een weercijfer van 3 in de verwachting hoef je er niets beters van te maken!

Kledingkast uitzoeken & opruimen (vooral dat laatste), boodschappen halen, samen hakken & zagen voor de te maken Goulash, administratie opruimen en rommelen op de computer. Dat was het ongeveer vandaag. En eigenlijk helemaal niet vervelend, want we hebben de hele afgelopen week al lopen rennen en druk gehad. Best een fijne dag vandaag. Het was alleen even wennen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken