Project: Licht in de bijkeuken

Ik zat er al zolang tegenaan te hikken, deze klus. Verlichting, elektriciteit, ik heb ’t er niet zo heel erg mee. Maar in de bijkeuken hadden we een hanglamp die écht niet genoeg licht gaf. En vond ik ergens een blamp met drie spots die je kunt richten. Dus ’t plan was; die hanglamp vervangen door de spots. In de hoop op betere verlichting.

Dat hield in, klimmen, oude lamp losdraaien, gaatjes boren op de juiste plek, pluggen er in, kroonsteentjes monteren, draadjes vastplakken met plakband want ze zaten in de weg, welke schroef die korte of die lange? Oh, en als ik die draadjes gemonteerd heb, moet ik direct die schroef in de juiste plug schroeven, en daarna die tweede, want die lamp klettert anders naar beneden. Precies op dat moment ging de telefoon, ken je dat?!

Geen idee wie er gebeld heeft, maar ik kon even niet opnemen 🙂

IMG_2302i

Afdrukken