Boek: Een goede daad – Kate Atkinson

Na de Haarlemse Boekenmarkt wist ik even niet goed wat ik nu wilde lezen, we hadden zoveel boeken gehaald! Sinds een dag of twee ben ik begonnen in weer een papieren boek, dat is toch wel even fijner 🙂

Beschrijving
Op een zomerse dag tijdens het Edingburgh Festival is een handvol festivalgangers getuige van een verkeersruzie die al snel uitmondt in een vechtpartij. Het incident ontketent een bizarre reeks gebeurtenissen die de levens zal veranderen van alle betrokkenen: de huurmoordenaar, de schaapachtige schrijver, de vervelende cabaretier, een paar Russische prostituées, de hatelijke vastgoedontwikkelaar en diens lankmoedige vrouw, Jackson Brodie, ex-privédetective en sinds kort ook gepensioneerd miljonair, is eveneens een onschuldige toeschouwer, en wordt algauw zelf een verdachte in de zaak.

16-8-2013
Update: ik heb het boek tot halverwege gelezen, maar kom er niet doorheen. De hoofdpersonages zijn enorme zeurpieten en zeikerds, dit boek is het voor mij gewoon niet.

Afdrukken