Terras klaar!

Vanwege de schutting die zou komen, hadden we het terras niet helemaal afgemaakt. Maar nu die schutting er stond, kon ik duidelijk zien hoeveel rijen waaltjes er nog ontbraken 🙂

Vandaag was het zo’n dag.. niet te veel zon, niet te koud en ik had er zin in. M’n hoofd is nog steeds een beetje snotterig, en buiten werken is dan heel fijn. Frisse lucht. Dus vroeg begonnen..

Het lijkt niet een heel ingewikkeld, langdurige klus. Maar ’t viel me toch een beetje tegen.. Om half 3 was ik zo ver om een boterham te eten. En daarna moest er nog veel voegzand geveegd. En water gieten om te zien waar extra zand moet komen.

Uiteindelijk was het klaar, konden de bankjes terug op hun plek. Bij de buuf nog extra zand in de randen toegevoegd. En nam ik die afgeprijsde bak vetplantjes bij de bloemenman op de hoek mee, want toeval bestaat niet. Die vetplantjes langs de rand gezet. Doe nu maar groeien..

Weer een klus geklaard!

Afdrukken