Recept: Eiersalade

Mijn Lief maakt meestal eiersalade voor op brood, en dit keer had ik zin om alvast het weekendbroodbeleg voor te bereiden. Zelfgemaakte eiersalade dus, véél lekkerder dan die in zo’n bakje van de supermarkt!

Ingrediënten

  • 4 keihard gekookte (± 10 min.) eieren (fijnhakken)
  • Zout en (witte) peper
  • Verse bieslook (van zo’n geinig plantje, fijnhakken)
  • Beetje verse peterselie (eventueel, zo ja: fijnhakken)
  • Een eetlepel mayonaise
  • Een theelepel mosterdpoeder


Let op dat je niet te veel mayonaise gebruikt. Dat moet net genoeg zijn om de boel aan elkaar te laten plakken. Mengen, klaar. Blijft 3 tot 4 dagen goed in de koelkast.

Variatie
Er zijn mensen die dit lekker vinden met kerriepoeder. Wij niet.

Afdrukken