Kamperen!

Voor ’t eerst in ik denk wel 7 jaar gingen we weer eens een nachtje kamperen. Kijken of ’t zou gaan (i.v.m. rugklachten lukte ’t de afgelopen jaren niet). Pa & Ma stonden op een camping ergens in Twente en we besloten om zaterdag onze spulletjes in te pakken, erheen te rijden met de Coertmobiel, nachtje over en de volgende middag weer terug.

Het bleek goed weer, we pakten in (voorbereidingen duurden ongeveer een week, maar we hebben alles nog in huis) en reden tussen half 10 en 10 uur de snelweg op. Bleek Camping ‘de Kunne’ in de Lutte toch wel enigszins ver rijden te zijn…

Eenmaal aangekomen, heerlijk, schoenen uit, blote voeten in het campinggras en tentje opzetten. (Die grote waar je je auto in kunt parkeren hebben we maar even thuis gelaten). Hij deed ’t nog!

Na een boterham en kop thee, reden we met z’n vieren naar de watermolen bij Denekamp.

Prachtige omgeving, toeristisch ook, en de laatste rondleiding was al voorbij. Dus keken we even rond

en gingen een biertje drinken op een terrasje in Denekamp, met bitterballen erbij, yummie. ’s avonds aten we sla, worstenbroodjes en goulashsoep. En doken toen ons toch-wel-krappe tentje in. Op een te hard opgepompt luchtbed. En bleek de slaapzak voor mijn lief te warm, en voor mij te koud. Echt kamperen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken