Bul uitreiking

Die Scriptie COM heeft nogal wat voeten in de aarde gehad, en was enigszins vertraagd. Er ligt hier nog een floppy van 4 jaar geleden als back-up. Die vertraging had persoonlijke redenen. Iedereen heeft wel eens belangrijkere dingen in z’n leven te verhapstukken, waarbij een afstudeerscriptie wel heel belangrijk is en blijft, maar niet de hoogste prioriteit kan hebben.

Er was ook een scriptiebegeleidster, die in de tussentijd haar eigen proefschrift aan het schrijven was. Ze had belangrijkere dingen in haar leven te verhapstukken dan het begeleiden van een afstudeerscriptie. Ze was nauwelijks bereikbaar en had blijkbaar geen (priori)tijd om de afstudeerscriptie te begeleiden. Toen de dekaan van dat eerste op de hoogte werd gesteld, bleek helaas; de dame in kwestie zat in een ietwat hogere machtspositie dan de scriptie schrijvende student.

Mijn vriendin is en blijft een doorzetter, en toen ze vandaag haar bul uitreiking had, was ik vreselijk trots op haar! Ze heeft het voor elkaar gekregen!

Afdrukken